середу, 24 квітня 2013 р.

Ляльки-мотанки


Замовили в мене дві ляльки-мотанки. Поїдуть аж в Швецію. Трудилась над ними десь два тижні і вже вчора віддала. Замовниці дуже сподобались)) Я рада))








Вишита сорочка

По-маленьку вишиваються мої сорочки)))  Маркова вже готова. Він вже вчора в ній ходив в садок на свято.


 Всі разом після свята)))Двоє моїх, двоє сестри.  По черзі між кожним рік різниці))

неділю, 21 квітня 2013 р.

Нове платтячко

В садочку в нас скоро знов свято. На цей раз дівчатка будуть циплятками, тому в нас нове платтячко для циплятка - жовтеньке))) Можна сказати, шо плаття не пошите, а поклеїне. Тільки низ пошитий, а фатін наклеєний))) Ну і зробила розочки, шоб було цікавіше. Результат мені сподобався, Настуня в ньому таке.... циплятко))



 А ше просто фотки, як діти на вулиці дуріють))) Настуня з Максом, своїм двоюрідним братом)



Марк і Макс




четвер, 11 квітня 2013 р.

Дорогою в садок

Нарешті ми змінили зимовий одяг на весняний!! Я аж вирішила пофоткати дітей дорогою в садок. Настуня позувала з радістю. А Марк відвернувся і сердито сказав: " Не футурафуй мане. Ми, музики, (мужики) то не любим!" Взяв тата за руку і пішов вперід.
Тому фотки тільки Настуні))))





понеділок, 8 квітня 2013 р.

Час збирати каміння)))

Давненько не малювала...аж захотілось. І вчора ввечері повертались з дітьми додому, а вони назбирали повні пригоршні каміння. От і в мене виникла ідеярозмалювати ті камінці)) Намалювала два жучка сонечка (вони в фотосесії участь не брали, бо вже пішли в садок) і ше просто два малюнки з написами))



А ше знайшла удові роботи з каміння. Pebbe art of Nova Scotia by Sharon Nowlan Як кажуть, все геніальне  просте.













четвер, 4 квітня 2013 р.

Весна на підвіконні

Ми ще давніше з дітьми поставили на підвіконні гілочку вишні. Поставили...і забули.. А сьогодні вранці, підливаючи квіти, я побачила, що вона розквітла!!! Це хороший знак!!! Значить весна скоро прийде!!!




А поки що, за вікном все той же сірий, похмурий, мокрий, зимовий фон...