неділю, 16 червня 2013 р.

На море

Ось такий в нас зааз настрій))) Буду ненадовго прощатись, бо завтра їдемо на море)) Ура!!!
Всім па-па)) До липня)))

пʼятницю, 7 червня 2013 р.

Настуня співає (відео)

Не знаю як в вас, а в мене діти помішані на піснях Дзідзьо))) і знають їх напам'ять)) І от я зняла, як Настьона співає "У мене є сусіди"
Отже, вперше на Ваших екранах!!! Настя з піснею про сусідів)))

П.С. Я вперше додаю відео, тому не знаю чи піде)))

четвер, 6 червня 2013 р.

Вишивальні процеси

Найшло на мене натхнення.... вишивальне! І так міцно найшло і поки що не збирається відпускати))) От я і користуюсь моментом.
А якшо серйозно, то я відкрила для себе Christiane Dahlbeck і не можу намилуватись її дизайнами. Вишила вже квіточки в вазі і ялиночки. Ше в процесі сніговик з санями і дівчинка-барелина (то так Настя з Марком говорять). Жодна робота ше не оформлена, але то потім...зараз хочеться лише вишивати))

А ше пробувала зробити перший в житті пінкіп))) ше не встигла його докінчити, там ше треба задню частину зробити)) Але вже не терпиться показати) Схему знайшла в інтернеті)) Не знаю, хто автор.

Мене потянуло на зимову тематику, бо взимку в мене ніколи нема натхнення вишивати)))
І в нас вже відцвітають піони...Але все такі ж гарні...


Літній наряд

Я тут недавно купила собі довгу спідницю і гіпюрову кофточку з бантиками на спині. Настя як побачила, то чуть свідомість не втратила))) І все!!! Кожен день мені повторювала, шо і вона таке хоче!!! Ну, купити таке на чотирьохрічну малявку дівчинку то я, навіть, не знаю де. Тому вирішила пошити))) Кравчиня і швачка з мене ше та!!!! Тому з кофтою помогла чоловікова сестра (добре мати когось хто класно шиє). А спідницю то я сама!!!  Результатом всі задоволені!!! Настуня то аж пищить!!!!