четвер, 6 червня 2013 р.

Літній наряд

Я тут недавно купила собі довгу спідницю і гіпюрову кофточку з бантиками на спині. Настя як побачила, то чуть свідомість не втратила))) І все!!! Кожен день мені повторювала, шо і вона таке хоче!!! Ну, купити таке на чотирьохрічну малявку дівчинку то я, навіть, не знаю де. Тому вирішила пошити))) Кравчиня і швачка з мене ше та!!!! Тому з кофтою помогла чоловікова сестра (добре мати когось хто класно шиє). А спідницю то я сама!!!  Результатом всі задоволені!!! Настуня то аж пищить!!!!

4 коментарі:

  1. Ой, які ви моднички:) Це ж треба, в 4 роки так захопитися. Супер вийшло, дійсно, класно коли хтось вміє шити, і не боїться експериментувати... А ті бантики на спині? А в тебе теж чорні? Тобто копія наряду повна?:)

    ВідповістиВидалити
  2. ДЯкую)))Бантики на спині зроблені зі звичайних резинок до волосся: я резинки відірвала, а бантики пришила до кофточки)) В мене теж чорні, але шифонові. А копія наряду не повна, кольори відрізняються. Я просто вирішила, шо малій в білому буде гарно))) Ше планую разом з нею сфотографуватись в цих нарядах)))

    ВідповістиВидалити